ENERGY TOUR árajánlat kérése promóciós anyag beszerzési eljárás

Ügyiratszám:          ….-…./2021.

 

Ajánlat kérő:             Lovászi Község Önkormányzata

Székhely címe:           8878 Lovászi, Kútfej utca 112.

Képviseli:                    Kovács Ferenc polgármester

Adószám:                   15432058-1-20

 

 

ÁRAJÁNLATKÉRÉS

 

 

Lovászi Község Önkormányzata sikeresen pályázott az Interreg V-A Magyarország-Horvátország Együttműködési Program pályázatára „Hagyományos, energetikai-ipari tematikájú közös turisztikai fejlesztések a hármas határtérség magyar és horvát oldalán (ENERGY TOUR)” címen.

Projekt szerződés kódszáma: HUHR/1901/2.1.2/0147.

 

A projektben részt vevő partnerszervezetek az alábbiak:

-          Lovászi Község Önkormányzata (vezető kedvezményezett);

-          Lenti Város Önkormányzata (kedvezményezett);

-          Gosztola Község Önkormányzata (kedvezményezett);

-          Mursko Središće Város Önkormányzata, Horvátország (kedvezményezett).

A projekt futamideje: 2020. szeptember 1 – 2022. augusztus 31.

 

Jelen árajánlatkérés tárgya a projekt keretében a Lovászi község területén felújítandó légópince („bunker”), mint turisztikai termék piaci bevezetéséhez kapcsolódó promóciós tevékenységek végrehajtása:

  1. 1.A turisztikai termék imidzsének kialakítása (arculattervezés);
  2. 2.Promóciós kiadvány készítése (leaflet);
  3. 3.Promóciós ajándéktárgyak készítése;
  4. 4.Weboldal kialakítása és tartalomfejlesztés;
  5. 5.Promóciós kampány (online és offline);
  6. 6.A beruházáshoz kapcsolódó információs táblák elkészítése.

Feladat részletes leírása

A megbízás keretében nyújtott szolgáltatások az Energy Tour projekt részét képezik, melynek keretében a következő főbb attrakciók kialakítására kerül sor:

-          Lovászi Község Önkormányzata (vezető kedvezményezett): a települések található földalatti légópince (bunker) gépészeti felújítása és turisztikai célú látogathatóvá tétele;

-          Lenti Város Önkormányzata (kedvezményezett): energiapark kialakítása Lentiszombathelyen;

-          Gosztola Község Önkormányzata (kedvezményezett): olajfúró (himba) felállítása, pihenőhely kialakítása;

-    Muraszerdahely (Mursko Središće) Város Önkormányzata, Horvátország (kedvezményezett): olajbányászati emlékpark kialakítása Peklenica településen, bányászati emlékház kialakítása és berendezése Muraszerdahelyen.

A projektben horizontális tevékenységként kialakításra kerül az ENERGY TOUR tematikus útvonal, mint kerékpáros túraútvonal, mely Lovászi községet, illetve a fejlesztendő bunkert érinti. Bár az útvonal tervezése és kijelölése nem Lovászi Község Önkormányzatának feladata, a promóciós tevékenységek az útvonalra is kiterjednek.

A Lovászi község területén található földalatti légópince („bunker”) az országban egyedülálló létesítmény, melynek történeti és műszaki bemutatása feltehetően jelentős számú látogatót fog vonzani. A projekt keretében elkészül a létesítmény gépészeti felújítása, melynek következtében látogathatóvá és bemutathatóvá válik. A helyszínen kialakításra került egy interaktív kiállítás a létesítmény történetével kapcsolatban, melyen keresztül a látogatók egyedi tapasztalatokat szerezhetnek, átélhetik a hidegháború hangulatát. Az interaktív egyrészt az olajra, mint energiahordozóra, az azzal kapcsolatos földtani és kémiai ismeretekre, a zalai olajkitermelés múltjára, az alkalmazott technológiákra, a magyar-jugoszláv hidegháborús viszonyokra, illetve a környék történelmi nevezetességeire, látnivalóira fókuszál. Az interaktív bemutató koncepciójának elkészítési határideje 2021. szeptember 30.

A kapcsolódó promóciós eszközök részletes bemutatása:

  1. 1.A turisztikai termék imidzsének kialakítása (arculattervezés): az Energy Tour tematikus útvonal, valamint a Lovászi község területén található légópince („bunker”), mint turisztikai termékek dizájnjának kialakítása: összesen 2 db logó megtervezése. Szerződéskötéstől számítva 10 munkanapon belül min. 5 logóterv készítése, annak projektpartnerek által való elfogadását követően 5 munkanapon belül történő véglegesítése. A logónak megjelenésében tükröznie kell a projekt és a létesítmény tematikáját. A végleges logók a következő változatokban kell készüljenek: színes, monokróm, magyar és angol nyelvű.
  2. 2.Promóciós kiadvány készítése (leaflet): összesen 3000 darab kiadvány tervezése, fordítása és nyomdai kivitelezése (1500 db magyar, 750 db horvát, 750 db angol). A kiadvány minimális terjedelme: A4 hajtogatott leporelló, papír min. 110 g, 4+4 szín. A kiadvány tartalmát tekintve a bunker, mint turisztikai attrakció, illetve a projekt általános bemutatása kell megjelenjen. A leaflet szerkesztése és elkészítése a bunker kivitelezését követően esedékes.
  3. 3.Promóciós ajándéktárgyak készítése: praktikus és funkcionálisan használható ajándéktárgyak, azaz1000 db fejlámpa, ill. 1000 db műanyag kulacs leszállítása a megfelelő projekt- és programszintű láthatósági elemekkel.
  4. 4.Weboldal kialakítása és tartalomfejlesztés: térségi turisztikai weboldal tervezése három nyelven (HU, HR, EN), fordítással a projekt keretében fejlesztett attrakciók, illetve az útvonal bemutatására. Az oldal kötelező tartalma: projekt általános bemutatása (projekt főbb elemei, partnerség, képek), Energy Tour útvonal bemutatása (térkép letölthető track-kel, fotók, látnivalók), bunker bemutatása, egyéb látnivalók, hírek, kapcsolat. A statikus tartalmak mindhárom nyelven rendelkezésre kell álljanak. A weboldal meg kell feleljen a modern turisztikai weboldalakkal szemben támasztott követelményeknek, mind dizájn, mind tartalommenedzsment szempontjából. A hírblokkban min. két hír elhelyezése szükséges fotókkal, három nyelven a projekt futamideje alatt (l. 5. pont). Tekintettel a fenntartási időszakra, az önkormányzat munkatársa részére képzés szervezése a tartalommenedzsment-rendszer használatáról.
  5. 5.Promóciós kampány (online és offline): promóciós hírek megjelenítése a projekt keretében fejlesztendő attrakciókkal kapcsolatban különböző felületeken: két hír szerkesztése (press release), megjelenítése min. 1 projekttől független turisztikai online és 1 projektkommunikációs célú offline (min. 1/4 oldal terjedelem, regionális/térségi orgánum) felületen magyar nyelven, illetve a projekt keretében fejlesztett weboldalon 3 nyelven. Facebook-felület létrehozása, tartalommal történő feltöltése, a megjelentett hírek multiplikálása.
  6. 6.A projekt keretében a beruházás helyszínén elhelyezendő 1 db nagyméretű tábla (billboard – 3000*1500 mm) megtervezése, kihelyezése. A tábla kihelyezéséhez keret/szerkezet felállítása szükséges, melynek megvalósítása szintén ajánlatadó feladata. (megvalósítása a vállalkozási szerződés megkötésétől számított 15 munkanapon belül)
  7. 7.A beruházás lezárását követően tartósan kihelyezendő tábla (permanent explanatory plaque - 841*594 mm) megszerkesztése és legyártása 1 példányban.

A feladatok teljesítésekor figyelembe kell vennie az Interreg V-A Magyarország-Horvátország Együttműködési Program 2014-2020 kommunikációs előírásait:

http://www.huhr-cbc.com/uploads/editors/Project%20Comm%20Guidelines%201_0,%20approved%20by%20MA,%20May%202017.pdf

A Vállalkozónak a teljesítés során biztosítania kell a teljes körű alvállalkozói transzparenciát: a bevont alvállalkozókra vonatkozó dokumentumokat (szerződések, számlák, teljesítési igazolás) kérésre a Megbízó rendelkezésére kell bocsátania.

Teljesítési határidő: 2022. augusztus 31.

Az árajánlatot a jelen felkérés 1. sz. mellékletének kitöltésével kérjük megadni.

Az ajánlatban fel kell tüntetni egy db, az elmúlt 10 évben megvalósult projekt és/vagy turisztikai promóciós tevékenységre vonatkozó referenciát.

Az árajánlat érvényessége 30 nap.

Az árajánlatot kérjük forintban, nettó és bruttó összegben megadni.

Fizetési feltételek:

A jelen árajánlatkérésben meghatározott feladatok elvégzésével kapcsolatos ellenérték kiegyenlítése teljesítést követően, az önkormányzat és a nyertes Ajánlattevő között létrejött szerződésben szabályozott módon, a jelen árajánlattevő által a Magyarországon hatályos és érvényes pénzügyi és számviteli szabályoknak megfelelő módon kiállított, és az önkormányzat által befogadott számla ellenében, a számla kézhezvételétől számított 30 napon belül történik.

A teljesítés során 6 db részszámla, illetve 1 db végszámla kiállítására van mód az 1-7. pontban meghatározott feladatok teljesítését követően.

 

Előleget az önkormányzat nem biztosít.

A teljesítés igazolására a polgármester jogosult.

 

 

Az ajánlatok bírálati szempontja: a legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás, bruttó összegben, forintban.

Az ajánlatot a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre kell benyújtani elektronikusan, aláírt, szkennelt ajánlat formájában.

 

Az árajánlat benyújtásának határideje:    2021.09.06

Tervezett szerződés-kötési időpont:              2021.09.07

A szerződés időtartama:                                a szerződés megkötésétől a lezárásáig.

Hiánypótlásra ajánlatkérő lehetőséget biztosít!

Egyéb információk: A szerződés EU-alapokból finanszírozott projekttel kapcsolatos.

 

Fentiekkel kapcsolatban további információ kérhető az alábbi elérhetőségeken: Dr. Novák Anett jegyző, lovaszionkormanyzat@gmail.com, +36 30 6326807.

Melléklet:        1. Ajánlattételi minta
                         2. Nyilatkozat

Lovászi, 2021…….

                                                           Tisztelettel:

Kovács Ferenc

polgármester

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Képviselő testület

Lovaszi cimer

Kovács Ferenc polgármester

Testületi tagok:
András Csabáné alpolgármester
Cseke Lászlóné képviselő
Hóbor Róbert képviselő
Kovács Ágnes képviselő
Páli Tibor képviselő
Varga László képviselő

Elérhetőség: 06-30/237-1334

Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Orsós Attila elnők
Károlyi Julianna eln.hely.
Orsós György képviselő

Elérhetőség: 06-30/393-7879

Kerka-völgye Baráti Kör Egyesület

Kérjük támogassa adója 1%-ával egyesületünk tevékenységét!

Adószámunk: 18965605-1-20

 

Települési adatok

2023. január

0-17 éves 197
18-59 éves 636
60-99 éves 360
Összesen 1 193

Részletes adatok...


 Az Önkiszolgáló Étterem menüajánlata

Étlap 2024.04.01 - 2024.04.05-ig

Étlap 2024.03.25 - 2024.03.29-ig

 

Vasfüggöny Múzeum és Bunkerlátogatás

 ovohely

Kedves látogatóink számára lehetőséget biztosítunk a légópince idegenvezetéssel történő látogatására. 

Felnőtt belépő: 1000 Ft/fő
Diák és nyugdíjas: 500 Ft/fő;

10 főtől felnőtt csoportoknak: 8000 Ft/csoport
Szünnap: vasárnap, hétfő
 
 Jelentkezés: bunkerlovaszi(a)gmail.com
+36 30 265 9614 (9:00 - 17:00)
Joomla templates by Joomlashine