Nyomtatás

Falukarácsony 2019

Sokéves hagyomány községünkben a Falukarácsony megrendezése. Mint annyiszor, most is a Kerka-völgye Baráti kör Egyesület vállalta magára a rendezést, az Olajbányász Művelődési Házzal karöltve.


Képeinket Jánosi Ferenc készítette

 A műsort az ovodások csoportja kezdte, akik dalaikkal könnyet csaltak a jelenlévő családtagjaik szemébe. Ezt követően a Buda Ernő Körzeti Általános Iskola adta elő karácsonyi verses, zenés összeállítását. Műsorukba beépítették Kovács Ferenc polgármester ünnepi beszédét is, aki unokájával együtt lobbantotta lángra a negyedik gyertyát a község adventi koszorúján. Már korábban is rendszeresen szerepeltek meghívott előadók a műsorban. Ezúttal a Szironta egyeüttes előadását élvezhette a közönség, akik csengettyűikkel adtak elő népszerű karácsonyi zeneműveket. Őket a Mixolid kamarakórus követte, akik záró dalukhoz színpadra szólították az Olajbányász Nyugdíjas Klub és az iskola énekkarát is.

Természetesen ezúttal sem maradhatott el a vendégek által hozott sütemények elfogyasztása és a tea és forralt bor melletti baráti beszélgetés.

Utoljára frissítve: 2020. január 04., szombat 15:00

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned