Csípős, paradicsomos halsaláta

Hozzávalók: 

Fél üveg pácolt hal (ruszli), 
2 ecetes uborka, 
1 ek. cukor, 
2 dl ketchup, 
1 dl víz, 
1 ek. erős paprikakrém, 
apróra vágott zöldpetrezselyem, 
csipetnyi só és bors,

Elkészítés: 

 

A halakat kiveszem a pácból, hosszában kettévágom, gerincét eltávolítom, farkát levágom, majd kétcentis darabokra vágom. A ketchupot összekeverem a vízzel, a sóval, borssal, cukorral, paprikakrámmel, petrezselyemzölddel és a felkarikázott uborkával. A végén belekeverem a halat és a pácolt hagymát, majd legalább egy napra behűtöm.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tovább a kategóriában:

Advent

Készítse fel lelkét az ünnepre.

Képviselő testület

Lovaszi cimer

Kovács Ferenc polgármester

Testületi tagok:
András Csabáné
Hóbor Róbert
Kovács Ágnes
Varga László
Léránt Ferenc
Páli Tibor

Települési adatok

2021. január

0-17 éves 179
18-59 éves 641
60-99 éves 340

Részletes adatok...


 Az Önkiszolgáló Étterem menüajánlata

Étlap 2021.11.15 - 2021.11.19-ig

Étlap 2021.11.08 - 2021.11.12-ig

 

Bunkerlátogatás

 ovohely

Kedves látogatóink számára lehetőséget biztosítunk a légópince idegenvezetéssel történő látogatására. 

Felnőtt belépő: 500 Ft/fő
Diák és nyugdíjas: 300 Ft/fő;
6 éves korig ingyenes
10 főtől csoportoknak: 400 Ft/fő
 
Jelentkezés: bunkerlovaszi(a)gmail.com
+36 30 265 9614
Joomla templates by Joomlashine