Dunai halászlé vegyes halból

Hozzávalók: 

1 kg vegyes hal, 
15 dkg hagyma, 
3 dkg paprika, 
2,5 dkg só, 
5 dkg paradicsom, 
5 dkg zöldpaprika, (esetleg ennek megfelelő mennyiségű lecsó), 
5 dkg burgonya, 
4 adag kockatészta, 
2-3 cseresznyepaprika,

Elkészítés: 

 

A megtisztított halat darabokra vágom és egy lábasba teszem. A hagymát apróra vágom, a sóval, a paprikával, a paradicsommal, a paprikával, a kockára vágott burgonyával együtt a halra dobom. 3 liter vízzel felöntöm, beleteszem a cseresznyepaprikát. Erős tűzön 40 percig forralom. A halat kiszedem, a levét leszűröm és kockatésztát főzök ki benne. Erre tálalom a levet és a főtt halat.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Advent

Készítse fel lelkét az ünnepre.

Képviselő testület

Lovaszi cimer

Kovács Ferenc polgármester

Testületi tagok:
András Csabáné
Hóbor Róbert
Kovács Ágnes
Varga László
Léránt Ferenc
Páli Tibor

Települési adatok

2021. január

0-17 éves 179
18-59 éves 641
60-99 éves 340

Részletes adatok...


 Az Önkiszolgáló Étterem menüajánlata

Étlap 2021.11.15 - 2021.11.19-ig

Étlap 2021.11.08 - 2021.11.12-ig

 

Bunkerlátogatás

 ovohely

Kedves látogatóink számára lehetőséget biztosítunk a légópince idegenvezetéssel történő látogatására. 

Felnőtt belépő: 500 Ft/fő
Diák és nyugdíjas: 300 Ft/fő;
6 éves korig ingyenes
10 főtől csoportoknak: 400 Ft/fő
 
Jelentkezés: bunkerlovaszi(a)gmail.com
+36 30 265 9614
Joomla templates by Joomlashine