×

Figyelmeztetés

JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 42
Nyomtatás

Köszöntjük honlapunkon

Községünk honlapján az információk mellett olyan lehetőséget is kapnak látogatóink, hogy a közvetlen hír és információ küldéssel bekapcsolódhatnak a lap szerkesztésébe.
Regisztrált látogatóink (ingyenesen lehet regisztrálni a Bejelentkezés menüpont alatt) a Hírküldés menüpont alatt tudnak tudósításokat küldeni, ezt egy szerkesztő ellenőrzi, majd felkerül a honlapra.
Annak érdekében, hogy minél sokoldalúbb legyen hírellátásunk, kérjük regisztrálják magukat és küldjék el tudósításaikat a másokat is érdeklő eseményekről! Előre is köszönjük segítségüket.

Ha bármilyen hasznosnak tűnő észrevétele van, ne tartsa magában! Szívesen meghallgatjuk. Ugyanitt módot adunk a közösség életére, intézményeinek működésére vonatkozó észrevételeinek közreadására.

Honlapunkat frissítettük, bizonyára sokak örömére változott a külalak és a tartalom is. Várjuk visszajelzéseiket és javaslataikat a további fejlesztésekhez.

 

A korábbi honlapunkon történt regisztrációkat adminisztrációs okokból nem tettük át automatikusan. Kérjük, hogy az új honlapon regisztrációjukat újítsák meg. Köszönjük megértésüket!

Utoljára frissítve: 2023. április 04., kedd 13:01

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned